Gert Veenhoven

Ik ben een veelzijdig ontwikkelaar en bedrijfskundige. Vanuit een doorleefde visie heb ik een drive om vorm en structuur te geven aan de ontwikkeling van organisaties, haar medewerkers en capaciteiten. Ook wil ik graag mooie dingen doen, en goed. En dus met een gedragen en doelgericht resultaat.

Ik heb een natuurlijke houding om me af te vragen hoe iets beter of anders kan. Al vanaf mijn jeugd ben ik bezig met verbeteren en vernieuwen. Naast oog voor systematiek en techniek (waaronder ICT) hou ik van gedegen processen en een menselijke maat.

Ook benader ik kansen en mogelijkheden vanuit verschillende invalshoeken, onder andere door goed te luisteren naar alle stakeholders. Omdat ik graag twee denkwerelden – een systematische en een creatieve – bij elkaar breng heb ik mij ontwikkeld tot iemand die goed kan structureren, analyseren en doorvragen en ook tot iemand die enthousiasmeert en (individuen en groepen) aanzet tot andere manieren van denken. Ik doe dit vanuit een open en waarderende houding en met respect voor diversiteit.

Na diverse functies in ICT, Supply Chain, Strategie, Commu­nicatie en Human Resources ben ik sinds Maart 2012 ondernemer en heb ik Systematisch Creatief opgericht. Vanuit mijn interesse voor positieve psychologie en mijn ervaring met veranderen heb ik mij ontwikkelt in het vakgebied van Serious Gaming en de rol van architect.